Dodaj med priljubljene | Kontaktirajte nas
 


Nejc Hudolin
Darko Hudolin
Cesta talcev 40
4220 Škofja Loka
Tel.:
04/51-20-150
040-899-525 - Nejc
041-735-916 - Darko
E-mail:
nejchudolin@gmail.com
darko.hudolin@gmail.comNejc Hudolin

"Na vrhu ostanejo le tisti, ki svojo odličnost dokazujejo dan za dnem."

Moje ime je Nejc, rojen leta 1985 v Kranju. Izobraževanje za poklic zobotehnik sem pričel na srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, ter jo z odliko leta 2004 tudi zaključil. Od takrat naprej se je moja prava šola šele začela. Udeležujem se številnih strokovnih seminarjev in tečajev, pred nekaj meseci pa sem se tudi resnej začel ukvarjati s kovinsko keramiko. Pri našem delu me zanima predvsem fiksna protetika(keramične mase). Izkušnje v zobotehničnem laboratoriju si nabiram že od zgodnjih najstniških let, moji cilji v prihodnosti pa so, strmo napredovati v stroki dan za dnem, predvsem na področju kovinske in brezkovinske keramike. Sem velik ljubitelj estetike, tako da mi poklic zobotehnik pomeni ljubezen, strast in življenje.

Tatjana Javh

Sem Tatjana Javh, po poklicu zobotehnik z 10-letnimi delovnimi izkušnjami, ki sem jih večinoma pridobila prav v našem laboratoriju. Z udeležbo na tečajih doma in v tujini sem poglobila znanja v "težki metalurgiji" - kot sama pravim, torej pri izdelovanju ulite kovinske baze-wissila, konusov in teleskopov, rezkanja namenskih prevlek, uporabi attechmena... kjer je natančnost na prvem mestu. Poklic zobotehnik je moj hobi!

Darko Hudolin

Srednjo zobotehnično šolo sem končal leta 1977. Po pripravniški dobi sem se zaposlil kot zobotehnik v Žireh in tam delal do leta 1991, ko smo se preselili v Škofjo Loko. Do leta 1996 sem bil zaposlen v zdravstvenem domu Škofja Loka, nato pa v maju 1996 stopil na samostojno pot v najetih prostorih v Veštru v Škofji Loki, ko pa smo se leta 2003 preselili v svojo hišo imam tu tudi svoj laboratorij v katerem smo sedaj zaposleni jaz, Tatjana Javh in moj sin Nejc.